Stort utvalg i leveringklare bobiler og campingvogner

Kontakt Autosentrum Telemark

Anett.jpg
Anett Jensen
Butikkansvarlig - Markedskoordinator 
Trond-Johnsen.jpg
Trond Johnsen
Daglig leder 
Geir-Soerensen.jpg
Geir Sørensen
Ettermarkedsansvarlig 
ystein-Tallaksen.jpg
Øystein Tallaksen
Salgsjef 
Darius_DUBININKAS.jpg
Darius Dubininkas
Servicetekniker  

Chat via Facebook

Om oss

Firmaet ble grunnlagt i 1982 av Harry Lindhjem. Vi startet først som bilverksted, senere også som bilforhandler med nye biler. I 2002 ble firmanavnet TBC etablert, og virksomheten utvidet til salg av campingvogner. I 2003 ble vi forhandler av det kjente tyske caravanmerket Dethleffs som er Europas eldste og største caravan- og bobilfabrikk (etablert i 1931).

Dethleffs er vogna for deg som setter kvalitet og stil i fokus! Her får du høy kvalitet, med ulike priser og mange forskjellige utgaver. Dethleffs campingvogner er blandt de mest sikre i verden, og bruker kun komponenter av høy kvalitet.

Hvordan velger jeg vogn?

Kompaktklassen:

-Disse vognene er kompakte, smarte og enkle og håndtere. Passer for deg som ønsker stor frihet i feiren. De er også rimelige både til anskaffelse og bensinforbruk.

Camper-klassen:

-Her får du mange ulike utgaver og løsninger til en attraktiv pris. Ideell for barnefamilier som trenger mye oppbevaringsplass men også comfort.

Comfort-klassen:

-Stor plass, flott design, comfort og mye utstyr er standard i denne klassen. Passer til erfarne campere som hvet hva de vil.

I 2008 ble vi også forhandler av Sunlight Caravan- og bobiler som Dethleffs står bak.

Sunlight har tysk kvalitet til spesielt gunstige priser. Kan leveres til lavere priser på grunn av den meget moderne og effektive fabrikken i Sachsen. Bilene fåes i både delintegrerte modeller og i allkove.

"Alltid sikte mot solen, erobre verden og aldri inngå kompromisser," det er det en Sunlight lages for.

Fra 2013 utvidet TBC sitt sortiment til også å gjelde Laika bobiler, med det ypperste man kan få kjøpt fra Italia. Hvis du er på jakt etter en eksklusiv og pålitelig bobil, er Laika bobilen for deg. Laika kan tilby integrerte modeller, delintegrerte- og alkovemodeller.

Nytt i 2014 er at vi også har begynt å forhandle Globecar og Bavaria. Bavaria tilby biler med funksjonalitet, stor comfort og eksklusivt design. Vinteren 2014 velger Pilote og legge Bavaria som en style av Pilote.. Det betyr at fra og med 2015 modeller, tilbyr vi hele Pilote bobil serien! Som "vanlig" Pilote ....eller Pilote med Bavaria style!

Vi i Tele Bil & Caravan ønsker at du skal være trygg når du handler hos oss. For oss er det avgjørende at vi har fornøyde kunder, og vi gjør vårt beste for at du skal være fornøyd med handelen hos oss ! Eget verksted for caravan og bobil har vi også i vårt nye annlegg på Rødmyr!

Ta turen innom for en hyggelig prat.

Velkommen!