Stort utvalg i leveringklare bobiler og campingvogner

Kontakt Autosentrum Telemark

Anett.jpg
Anett Jensen
Butikkansvarlig - Markedskoordinator 
Trond-Johnsen.jpg
Trond Johnsen
Daglig leder 
Geir-Soerensen.jpg
Geir Sørensen
Ettermarkedsansvarlig 
ystein-Tallaksen.jpg
Øystein Tallaksen
Salgsjef 
Darius_DUBININKAS.jpg
Darius Dubininkas
Servicetekniker  

Chat via Facebook

2018-Modeller
Kontakt forhandler

Årsmodell

Type bobil

Sengeplasser

-

Totalvekt

-
kg

Lengde

-
cm

Pilote bobil

Pilote har i flere tiår forsynt Europa med kvalitetsbobiler. Merket spesialproduserer modeller for det nordiske markedet og jobber kontinuerlig for å gi kundene kvalitetstid på veien.

En bobil er en investering du vil ha glede av i mange år, og franske Pilote produserer bobiler basert på kundenes behov. Modellene er solide og komfortable, med tidsriktig design og interiør.

Komfort
Det annerkjente selskapet Groupe Pilote er ingen nykommer i bobilmarkedet, og er et av de mest kjente bobilmerkene fra Frankrike. Alle modellene er bygd på et Fiat chassis, og produsentens fokus er at ditt mobile hjem skal være like komfortabelt som ditt faste hjem. Pilote tilbyr både alkovebiler, hel- og delintergrerte modeller, samt et bredt utvalg av bybobiler. 

De riktige produktene
Produsenten kjenner det skandinaviske markedet godt, og vet hvor viktig det er å tilby de riktige produktene – både til de som kjøper sin første bobil, og til de mer viderekommende. Med en bobil fra Pilote er innovasjon, erfaring, tradisjonelt håndverk, kreativitet og pålitelighet alltid med deg på veien.

 > Se oversikt over modeller og les mer