Velkommen til Autosentrum!

Kontakt Autosentrum Vestfold

Lars-Wivestad.jpg
Lars M. Wivestad
Daglig leder 
Thor Stavnar
Forretningsutvikler  
Bjoern-Falleth.jpg
Bjørn Falleth
Ettermarkedsjef 
Ellen-Gilbert.jpg
Ellen Gilbert
Kundemottager  
Camilla H Nilsen
Kundemottaker/Butikk  
Jannicke-Heidemstroem.jpg
Jannicke Sandvik
Selger  
Magnus-Halvorsen.jpg
Magnus Halvorsen
Selger  
Ole-J-Markussen.jpg
Ole J. Markussen
selger 

Kontakt Autosentrum Telemark

Trond-Johnsen.jpg
Trond Johnsen
Daglig leder 
Anett.jpg
Anett Jensen
Butikkansvarlig - Markedskoordinator 
Geir-Soerensen.jpg
Geir Sørensen
Ettermarkedsansvarlig 
Darius_DUBININKAS.jpg
Darius Dubininkas
Servicetekniker  

Chat via Facebook

Favoritter under treet:

Julegavetips til den campingglade

Mange synes livet er aller best på tur med campingvogn eller bobil - når man kan reise fra opplevelse til opplevelse, fra utsikt til utsikt og fra aktivitet til aktivitet. Og enten man foretrekker fjell, fjord, bygd, by, innland eller utland: Smart og riktig utstyr gjør turen enda bedre!

Her har vi plukket fram noen forslag til praktiske julegaver i ulike prisklasser og størrelser, som vi tror vil falle i smak hos alle turglade campingentusiaster:
Den superpopulære flammelampen
Høstens store må-ha blant campingfolket er LED-lampen med flammeimitasjon, en skikkelig stemningsskaper både innendørs og ute. Lampen er oppladbar via USB, og 6 timers ladetid gir hele 19 timer lystid. Lampen har en naturtro flammeeffekt, og kommer både med fot for bruk på bord og med fakkelstang for bruk utendørs. Perfekt for campingtur, men passer også utmerket på verandaen, i hagen, på hytta eller i båten.
Strahl uknuselige vinglass
En firepakning med uknuselige vinglass er den perfekte partner til turens store feiringer eller til dagens middag. Strahl vinglass er produsert i polykarbonat, som gir samme klarhet og eleganse som glass. Alle produktene i Strahl-serien er gått over for hånd for å fjerne maskinelle skjøter, noe som gir produktene en elegant finisk. I tillegg til vinglass finnes en rekke andre produkter i Strahl-serien, som ulike typer glass, serveringsskåler og mugger. Hele utvalget ser du her.

Omnia - lar deg bake på komfyren!
Med fritidsovnen Omnia kan man både bake og steke ovnsmat på gassplatene eller spritkokeren. Alt man kan lage i en fast ovn, kan man også lage i Omnia. Fritidsovnen består av tre deler: understell, form og lokk med ventilasjonshull. Den runde formen med hull i midten er av aluminium, og der man legger deigen eller ingrediensene. Formen plasseres på understellet som også har hull i midten, og denne konstruksjonen gjør at varmen passerer gjennom og gir overvarme.

Outwell sammenleggbare skåler
På tur er det alfa og omega med praktiske løsninger som sparer plass, og hva er vel mer praktisk enn oppbevaringsskåler som kan legges sammen når de ikke er i bruk? Disse smarte plastskålene fra Outwell finnes i en rekke størrelser, og kan trykkes helt flate når de ikke er i bruk. På den måten spares masse verdifull plass i kjøkkenskapene, som kan brukes til å frakte med seg andre ting man vil ha med på tur. I tillegg til skåler finnes mye annet smart og praktisk i Collaps-serien fra Outwell, som oppvaskbalje, vannkoker og kasseroller, hele utvalget ser du her.

I tillegg til julegavetipsene vi har presentert her har vi uendelig med andre gaveideer i butikken. Hos oss finner du alt fra små morsomme duppeditter som gjør campingturen enklere, til bestselgertilbehør som fortelt, markiser og griller. Sjekk ut nettbutikken vår her, eller ta turen innom og la deg friste!
Aktuelt