Kontakt Autosentrum Vestfold

Lars-Wivestad.jpg
Lars M. Wivestad
Daglig leder 
portretter-10.jpg
Thor Stavnar
Forretningsutvikler  
Ellen-Gilbert.jpg
Ellen Gilbert
Kundemottager  
Bjørn Arne Syversten
Verksmester  
Kaia Linnerud
Kundemottager/butikk  
Bjoern-Falleth.jpg
Bjørn Falleth
Kundemottager/delelager ansvarlig  
Jannicke-Heidemstroem.jpg
Jannicke Sandvik
Selger  
Ole-J-Markussen.jpg
Ole J. Markussen
selger 
file-3.jpeg
Terje Pettersen
Selger  

Kontakt Autosentrum Telemark

Trond-Johnsen.jpg
Trond Johnsen
Daglig leder 
Anett.jpg
Anett Jensen
Butikkansvarlig - Markedskoordinator 
Geir-Soerensen.jpg
Geir Sørensen
Ettermarkedsansvarlig 
Ken-Willy-Roeberg.png
Ken-Willy Røberg
Selger 
Darius_DUBININKAS.jpg
Darius Dubininkas
Servicetekniker  

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Få utstyrspakke til 15.000 kr:

Superweekend 23. -25. mai!

Vi inviterer til stor superweekend i både Holmestrand og Skien, med vårens beste tilbud! Vi spanderer utstyrspakke til en verdi av 15.000 kr til alle som kjøper ny bobil eller campingvogn denne helgen, pluss 20% rabatt på alle griller og grillutstyr. Vi byr også på gratis pølser, brus og kaffe på alle våre gjester - velkommen innom!

Sommeren er rett rundt hjøret, og det feirer vi med stor superweekend i begge våre avdelinger. Har du planer om ny bobil eller vogn, bør du slå til denne helgen – vi spanderer nemlig utstyrspakke til en verdi av 15.000 kr for alle som kjøper ny bobil eller vogn! Tilbudet gjelder uten innbytte. Vi har over 100 enheter på lager som er klare for prøvekjøring og med kort leveringstid, ta turen innom oss i Holmestrand eller Skien under messehelgen 23.- 23. mai!


Produktdemonstrasjon Cinderella

Torsdag og fredag får vi besøk av salgsrepresentant fra Cinderella i Holmestrand, som vil ha produktdemo av det prisvinnende forbrenningstoalettet begge dager. Cinderellas miljøvennlige forbrenningstoalett er perfekt til alle steder hvor man ikke har tilgang til vann og avløp, og de tilbyr egne modeller spesielt utviklet for bobil og caravan.

Vi feirer grillsesongen!

Ingenting hører vel bedre sammen enn sommer og grilling, og denne helgen gir vi 20% rabatt på ALT av griller og grilltilbehør. Hos oss finner du alt fra smarte, små griller som er perfekte til å ta med på tur, til større griller med flere brennere som egner seg spesielt godt til hjemmebruk. En praktisk og kompakt grill er den perfekte følgesvenn til campingturen, og med en kvalitetsgrill er det kun fantasien som setter grenser! Du kan steke, koke, røyke, bake, grille og wokke. I vår utstyrsbutikk har vi et stort utvalg av griller, både elektriske, gass- og brikettgriller, som alle er enkle å ta med seg og lette å rengjøre.

Blant våre bestselgere er COBB-grillene, en kompakt og praktisk grill som er den perfekte følgesvenn på tur. Cobbs unike griller har prisbelønt design, er enkle å ta med seg og lette å rengjøre. Grillene kan brukes på de fleste overflater, og med Cobbs praktiske tilbehør blir du enkelt kongen av turgrillen. I vår store utstyrsbutikk finner du også de populære gassgrillene fra Outdoor Chef. Grillene er kompakte og praktiske, og du kan enkelt endre fra å grille på direkte varme til indirekte. Her kan du trylle frem alle slags retter på grillen, fra pizza og paella til mer tradisjonell grillmat - kun fantasien setter grenser!

Vi har også et stort utvalg av tilbehør til grillingen, fra praktiske redskaper som pizzastein, spyd og grillrister, til tilbehør som tar vare på grillen din, som trekk og rengjøringsprodukter. Under superweekenden gir vi 20% rabatt på alle griller og grillutstyr!

Åpningstider under Superweekend 23. - 25. mai:

Torsdag kl. 09-19
Fredag kl. 09-18
Lørdag kl. 10-16
Aktuelt