Kontakt Autosentrum Telemark

Trond-Johnsen.jpg
Trond Johnsen
Daglig leder 
Anett.jpg
Anett Jensen
Butikkansvarlig - Markedskoordinator 
Geir-Soerensen.jpg
Geir Sørensen
Ettermarkedsansvarlig 
Ken-Willy-Roeberg.png
Ken-Willy Røberg
Selger 
Darius_DUBININKAS.jpg
Darius Dubininkas
Servicetekniker  

Kontakt Autosentrum Vestfold

Lars-Wivestad.jpg
Lars M. Wivestad
Daglig leder 
portretter-10.jpg
Thor Stavnar
Forretningsutvikler  
Ellen-Gilbert.jpg
Ellen Gilbert
Kundemottager  
Bjørn Arne Syversten
Verksmester  
Kaia Linnerud
Kundemottager/butikk  
Bjoern-Falleth.jpg
Bjørn Falleth
Kundemottager/delelager ansvarlig  
Jannicke-Heidemstroem.jpg
Jannicke Sandvik
Selger  
Ole-J-Markussen.jpg
Ole J. Markussen
selger 
file-3.jpeg
Terje Pettersen
Selger  

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Holmestrand IF - Håndball ble en av vinnerne i Autosentrum sin sponsorkonkurranse. Midlene skal gå til innkjøp av nytt utstyr for en bedre og mer variert treningshverdag for spillerne.

Belønner lokalt engasjement:

Her er vinnerne

Tidligere i år arrangerte bobil- og vognforhandleren Autosentrum en sponsorkonkurranse, hvor totalt 120.000 kroner skulle deles ut til engasjerte aktører som bidrar positivt i lokalmiljøet. Forhandleren fikk hele 143 ulike søknader og valgte til slutt fire heldige vinnere.

– Vi i Autosentrum setter ekstra stor pris på de som utgjør en forskjell for andre. Det er så vanvittig mange flotte tiltak der ute, men mange begrenses gjerne av tilgang på midler. Derfor valgte vi å arrangere en sponsorkonkurranse hvor vi delte ut midler til ulike lag og foreninger som gjør en innsats for lokalsamfunnet vårt, forteller Anett Jensen, salgs- og markedskoordinator hos Autosentrum. – Vi fikk inn utrolig mange flotte søknader og valget var tøft, men vi stod til slutt igjen med fire ulike vinnere.

Sponsormidlene på totalt 120.000 kroner gikk i år til Grenland hundeklubb, IF STORM, Tjøme Fotball og Holmestrand IF - Håndball. De fire aktørene fikk 30.000 kroner hver. 
Grenland Hundeklubb mottok 30.000 kroner fra Autosentrum til opprusting av klubbhytte og uteplass. 
Gode formål
Grenland Hundeklubb er åpen for alle aldre og raser, og drives på frivillig basis. De ønsker nå å ruste opp klubbhytten og uteplassen sin. IF STORM er blant de største klubbene i Telemark, med ca. 1000 medlemmer og et stort hjerte. De vil øremerke sponsormidlene til sosiale arbeid for barn og unge i klubben. Tjøme Fotball er en engasjert avdeling under Tjøme IL. De vil bruke midlene til å bytte ut sitt gamle, utslitte nett rundt fotballbanen, slik at barna slipper å løpe langt ut i skogen hver gang ballen sparkes utenfor. Holmestrand IF - Håndball har mottoet "Gøy å spille håndball i Holmestrand" og har nylig etablert arbeidsgruppen "Ny giv i HIF Håndball". De ønsker å bruke midlene til innkjøp av nytt utstyr for å gi spillerne en bedre og mer variert trening. 
Med sponsormidler fra Autosentrum skal fotballbanen til Tjøme Fotball nå rustes opp med nytt nett.
Kjemperespons
Sponsorkonkurransen ble arrangert for første gang i år, og Autosentrum fikk en enorm respons på konkurransen. – Vi fikk inn utrolig mange flotte og gode søknader, og skulle vedig gjerne ha delt ut penger til alle sammen, sier Anett Jensen. Jensen og resten av gjengen hos Autosentrum håper sponsormidlene nå kan bidra til å realisere konkrete tiltak.
Idrettsforbundet STORM var også blant vinnerne i Autosentrum sin sponsorkonkurranse, hvor de delte ut totalt 120.000 kr.
Aktuelt