Kontakt Autosentrum Vestfold

Lars-Wivestad.jpg
Lars M. Wivestad
Daglig leder 
portretter-10.jpg
Thor Stavnar
Forretningsutvikler  
Ellen-Gilbert.jpg
Ellen Gilbert
Kundemottager  
Jonathan kjøsterud
Teknisk leder  
Bjørn Arne Syversten
Verksmester/Ettermarkedssjef  
Kaia Linnerud
Kundemottager/butikk  
Bjoern-Falleth.jpg
Bjørn Falleth
Kundemottager/delelager ansvarlig  
Jannicke-Heidemstroem.jpg
Jannicke Sandvik
Selger  
Ole-J-Markussen.jpg
Ole J. Markussen
selger 
file-3.jpeg
Terje Pettersen
Selger  

Kontakt Autosentrum Telemark

Trond-Johnsen.jpg
Trond Johnsen
Daglig leder 
Anett.jpg
Anett Jensen
Butikkansvarlig - Markedskoordinator 
Geir-Soerensen.jpg
Geir Sørensen
Ettermarkedsansvarlig 
Darius_DUBININKAS.jpg
Darius Dubininkas
Servicetekniker  

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Omnia fritidsovn:

Med stekeovnen på komfyren

Med gassbrenner eller primus som eneste hjelpemiddel er det ikke alltid like lett å diske opp lekre retter på campingturen. Men, med Omnia blir mulighetene flere. Nå har vi pakketilbud på den populære Omnia fritidsovnen, med egen kokebok, rist og silikonform inkludert i prisen, til kun 699 kroner.

Med fritidsovnen Omnia får du nybakt brød og smakfulle gryteretter rett på varmen fra kokeapparatet. Alt som kan varmes opp, bakes og tilberedes i en fast ovn, kan du også lage i Omnia. Akkurat nå har vi supertilbud hos Autosentrum på den populære ovnen, hvor du får med egen kokebok, rist og en praktisk silikonform til en samlet pris på kun kr 699 (verdi kr 815).  

SE VIDEO:

Enkel og solid konkstruksjon
Ovnen består av tre elementer som gir både over og undervarme. Bakeformen er en spesialdesignet rund "kakeform" med hull i midten, som står på en skålformet underdel av rustfritt stål som også har hull i midten. Skålformen leder varmluften langs bakeformens underside og gir undervarme. Gjennom hullene i underdelen og i kakeformen strømmer varm luft opp, treffer lokket og gir overvarme.
Med fritidsovnen Omnia tilbereder du nybakt brød og smakfulle gryteretter på varmen fra kokeapparatet. Alt som kan varmes opp, bakes og tilberedes i en fast ovn, kan du også tilberede i Omnia. Foto: Produsent. 
Ovnsmat rett på komfyren
Med en fritidsovn oppå gassbrenneren, primusen eller den elektriske kokeplaten kan du bake ferskt brød, tilberede nyfanget fisk eller steke en deilig pai der du er. Tilbehør som silikonform og ovnsrist forenkler matlagingen ytterligere, og gir uante muligheter for matlaging på farten. 
Aktuelt