Kontakt Autosentrum Telemark

Trond-Johnsen.jpg
Trond Johnsen
Daglig leder 
Anett.jpg
Anett Jensen
Butikkansvarlig - Markedskoordinator 
Geir-Soerensen.jpg
Geir Sørensen
Ettermarkedsansvarlig 
Ken-Willy-Roeberg.png
Ken-Willy Røberg
Selger 
Darius_DUBININKAS.jpg
Darius Dubininkas
Servicetekniker  

Kontakt Autosentrum Vestfold

Lars-Wivestad.jpg
Lars M. Wivestad
Daglig leder 
portretter-10.jpg
Thor Stavnar
Forretningsutvikler  
Ellen-Gilbert.jpg
Ellen Gilbert
Kundemottager  
Bjørn Arne Syversten
Verksmester  
Kaia Linnerud
Kundemottager/butikk  
Bjoern-Falleth.jpg
Bjørn Falleth
Kundemottager/delelager ansvarlig  
Jannicke-Heidemstroem.jpg
Jannicke Sandvik
Selger  
Ole-J-Markussen.jpg
Ole J. Markussen
selger 
file-3.jpeg
Terje Pettersen
Selger  

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Praktisk flerbruksbobil:

Multimodellen Sunlight Cliff

Sporty helgeturer, opplevelsesreiser for to eller ferier med familien. Hverdagshelten Sunlight Cliff passer utmerket for deg som ønsker en funksjonell og kompakt bobil, som også egner seg godt som en bil nummer to.

Bobiler trenger slett ikke være store for å fungere som et hjem på veien. Bybobilene har hatt en enorm vekst nedover i Europa de siste årene, og stadig flere nordmenn investerer nå i de bekvemme flerbruksbobilene. Noen av fordelene med bybobilene, også omtalt som vans, er at de både er lettkjørte og svært anvendelige.

En bybobil er for mange det beste av begge verdener, og er en ideell løsning for deg som legger større vekt på tilgjengelighet og opplevelser, enn mye innvendig plass. Sunlights nyeste modelltilskudd, bybobilen Cliff, preges av kompakte ytre mål, anvendelighet og moderne design. Den inneholder alt du trenger for å leve komfortabelt. Både toalett, kjøkken, sittegruppe og senger. 
Hvordan vil du feriere?
Velger du en Sunlight får du en solid konstruksjon av høy kvalitet, service i hele Europa og valuta for pengene. 
Stort lagringsrom
Cliff er en utmerket følgesvenn på ferier og opplevelsesreiser, men kan like fint brukes som privatbil eller varebil. Modellen kommer i fire ulike utgaver, med totalvekt på 3300 kg eller 3500 kg, og to til fem soveplasser. Under dobbeltsengen bak er det et stort lagringsrom, og sengene kan i tillegg slås opp i midten slik at større eiendeler, som sportsutstyr eller møbler, også får plass under transport.
Samtlige modeller har dobbeltseng bak, hvor man kan åpne dørene for å nyte utsikten.
Lekker innredning
Nye Sunlight Cliff gir deg frihet til å oppdage verden slik du selv ønsker. Interiøret er gjennomtenkt til den minste detalj, med mange praktiske og lekre innredningsdetaljer som standard. Alt er planlagt og innredet slik at du skal føle deg vel til enhver tid, og modellene er like flotte innvendig som utvendig. Cliff er bygd på et Fiat Ducato chassis og har en 2 liters motor med 115 hk som standard, men man kan også øke til 177 hk.
Alle Sunlight-modeller utvikles og produseres i ett av Europas mest moderne anlegg.
Valutta for pengene
Sunlight er et av Norges mest kjøpte innstegsmerker og modellene karakteriseres som sporty, funksjonelle og pålitelige. Merket er en del av Erwin Hymer Group og bobilenen produseres i Neustadt i Sachsen, i en av de mest moderne fabrikkene i Europa. Jan Kaspersen, i Erwin Hymer Group Nord Aps, har tidligere uttalt at merket markedsfører seg mot sporty, aktive og impulsive mennesker. Deres nyeste modelltilskudd, bybobilen Cliff, er en egnet ledsager i de fleste situasjoner. Takket være de gode kjøreegenskapene kommer den seg frem der større bobiler ikke ville hatt en sjanse.
Kjøkkenet har mange praktiske detaljer, som gasskomfyr med to brennere og glassdeksel.
 
Aktuelt