Kontakt Autosentrum Telemark

Trond-Johnsen.jpg
Trond Johnsen
Daglig leder 
Anett.jpg
Anett Jensen
Butikkansvarlig - Markedskoordinator 
Geir-Soerensen.jpg
Geir Sørensen
Ettermarkedsansvarlig 
Ken-Willy-Roeberg.png
Ken-Willy Røberg
Selger 
Darius_DUBININKAS.jpg
Darius Dubininkas
Servicetekniker  

Kontakt Autosentrum Vestfold

Lars-Wivestad.jpg
Lars M. Wivestad
Daglig leder 
portretter-10.jpg
Thor Stavnar
Forretningsutvikler  
Ellen-Gilbert.jpg
Ellen Gilbert
Kundemottager  
Bjørn Arne Syversten
Verksmester  
Kaia Linnerud
Kundemottager/butikk  
Bjoern-Falleth.jpg
Bjørn Falleth
Kundemottager/delelager ansvarlig  
Jannicke-Heidemstroem.jpg
Jannicke Sandvik
Selger  
Ole-J-Markussen.jpg
Ole J. Markussen
selger 
file-3.jpeg
Terje Pettersen
Selger  

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Kjøpsråd på veien:

Slik velger du riktig campingvogn

Å kjøpe en ny campingvogn kan være en utfordrende og krevende oppgave, og markedet kryr av ulike modeller og størrelser å velge mellom. Men fortvil ikke, Jannicke Sandvik hos Autosentrum gir nå sine beste tips for valg av riktig campingvogn.

Sommeren nærmer seg med stormskritt og for mange betyr det campingliv, et rimelig og morsomt alternativ. – Kundegruppen som først og fremst kjøper campingvogn er unge småbarnsfamilier. Gjerne familier som ønsker å viderebringe sine ferieminner til egne barn, forteller Jannicke Sandvik, selger hos Autosentrum Vestfold. – Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig vogn!
Prioriter planløsningen
– Noe av det våre kunder er veldig opptatt av når de skal investere i en ny vogn er selve planløsningen, og vi anbefaler gjerne å begynne her. En barnefamilie vil for eksempel gjerne ha mulighet til å ha både køyer, dobbeltseng og et romslig kjøkken. Jannicke råder potensielle kjøpere til å bruke tid inne i vognen og virkelig se for seg at man skal bo der. Det er viktig at både planløsning og interiør føles riktig. 
Når du skal kjøpe campingvogn finnes det et hav av ulike sengeløsninger. Bruk god tid og velg noe som passer ditt behov.
Sats på gode sengeløsninger
– Det man bør tenke på når man skal kjøpe vogn, spesielt om man skal kjøpe vogn for første gang, er sengeløsningene. Er man et godt voksent par trenger man kanskje ikke sengeplass til fem personer. Men, å ha mulighet for at ett eller to barnebarn kan være med på tur er alltid kjekt, påpeker Jannicke. – En barnefamilie vil derimot være avhengig av å ha nok, og ikke minst gode sengeplasser til både store og små.
Mindre kjørevogner er et godt alternativ for par og mindre familier som farter mye rundt, og blir stadig mer populære. 
Vær bevisst
Tenk over hvor mange skal bo i vognen. Hvor mange sitteplasser trenger dere? Hva slags dusjløsning ønsker man? Hvor stor kjøkkenbenk? Hva slags kokemuligheter? Og ikke minst, sørg for å ha nok plass til nødvendig utsyr og bagasje. Jannicke anbefaler å bruke litt ekstra tid på å finne riktig modell.
Vurder eget budsjett og tenk godt over egne behov før du bestemmer deg for hvilken vogn du vil kjøpe. 
Helårsbruk?
– Det er også viktig å være bevisst på om man ønsker en typisk ”sommerferievogn”, eller om det skal være en campingvogn som kan brukes hele året. Vi merker at kundene blir mer og mer opptatt av å kunne bruke vognene sine hele året. Et eksempel er at stadig flere av våre kunder tar med seg vognen sin og oppsøker alpinbakker om vinteren, forteller hun. Jannicke trekker frem Nordic-serien fra Bürstner som et godt valg for helårs- og vintercamping.
Hvordan vil du feriere?
Aktuelt