Kontakt Autosentrum Telemark

Trond-Johnsen.jpg
Trond Johnsen
Daglig leder 
Anett.jpg
Anett Jensen
Butikkansvarlig - Markedskoordinator 
Geir-Soerensen.jpg
Geir Sørensen
Ettermarkedsansvarlig 
Ken-Willy-Roeberg.png
Ken-Willy Røberg
Selger 
Darius_DUBININKAS.jpg
Darius Dubininkas
Servicetekniker  

Kontakt Autosentrum Vestfold

Lars-Wivestad.jpg
Lars M. Wivestad
Daglig leder 
portretter-10.jpg
Thor Stavnar
Forretningsutvikler  
Ellen-Gilbert.jpg
Ellen Gilbert
Kundemottager  
Bjørn Arne Syversten
Verksmester  
Kaia Linnerud
Kundemottager/butikk  
Bjoern-Falleth.jpg
Bjørn Falleth
Kundemottager/delelager ansvarlig  
Jannicke-Heidemstroem.jpg
Jannicke Sandvik
Selger  
Ole-J-Markussen.jpg
Ole J. Markussen
selger 
file-3.jpeg
Terje Pettersen
Selger  

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Eksklusive bobiler til lave priser:

Solid vekst for Pilote i Norge

Det franske bobilmerket Pilote opplever en suveren vekst i Norge for tiden, og har hittil i år hatt en salgsøkning på 36,6% sammenlignet med fjoråret. Merket har i flere tiår forsynt Europa med kvalitetsbobiler, og kjennetegnes av høy kvalitet og valuta for pengene.

–  Pilote er et bobilmerke som gir mye verdi for pengene. De tilbyr modeller i alle størrelser, for en svært bred målgruppe. Pilote kan på mange måter sammenlignes med andre eksklusive bobilmerker, og tilbyr velutstyrte bobiler til en svært gunstig pris, sier Trond Johnsen, daglig leder ved Autosentrum avdeling Skien.  
Trond Johnsen hos Autosentrum i Skien forteller at Pilote har et bredt produktspekter, med bobiler i alle størrelser.
Kvalitetstid på veien
Pilote streber kontinuerlig etter å gi sine kunder kvalitetstid på veien. Dette bekrefter Michael Danielsson, som er Pilotes agent i Norge. – Pilote ble grunnlagt med ambisjon om å la alle kunder oppfylle sine drømmer om frihet og å kunne reise ut i verden, akkurat slik man selv måtte ønske. Vårt brede produktutvalg tilbyr i prinsippet en modell og størrelse som passer de fleste, alt fra eventyrere, sportsentusiaster, par og familier, forklarer Danielsson. – Pilote har en stor portefølje og tilbyr alt fra små bybobiler til helintegrerte luksusmodeller, bygget på Al-Ko chassis med romslige dobbeltgulv. Kunden velger selv mellom dobbeltseng eller enkeltsenger i ulike høyder, påpeker agenten.
For 2018-sesongen har interiøret i Pilotes bobiler blitt modernisert og det er lagt vekt på myke former og linjer.
Eksklusivt design
– Tilbakemeldingene fra våre kunder er at kvaliteten til Pilote er fantastisk bra. Modellene er meget godt utstyrte og preges av et tidløst og eksklusivt design innvendig. Jeg kan varmt anbefale Pilote til alle som er på utkikk etter en høykvalitets bobil til en god pris, forteller Trond Johnsen hos Autosentrum avdeling Skien.
Pilote har satset stort på det norske markedet de siste årene og belønnes nå med en solid salgsvekst.
Gode garantier
Pilote ble etablert i 1962 og produserer hovedsakelig bobiler for mellomsegmentet. Merket er en del av Groupe Pilote SAS som produserer 3.700 bobil årlig. Hele gruppen har totalt 750 ansatte og tre fabrikker, to i Frankrike og en i Tyskland. Samtlige Pilote-modeller leveres med 5 års tetthetsgaranti og 5 års fabrikkgaranti. 
Aktuelt