Kontakt Autosentrum Telemark

Trond-Johnsen.jpg
Trond Johnsen
Daglig leder 
Anett.jpg
Anett Jensen
Butikkansvarlig - Markedskoordinator 
Geir-Soerensen.jpg
Geir Sørensen
Ettermarkedsansvarlig 
Ken-Willy-Roeberg.png
Ken-Willy Røberg
Selger 
Darius_DUBININKAS.jpg
Darius Dubininkas
Servicetekniker  

Kontakt Autosentrum Vestfold

Lars-Wivestad.jpg
Lars M. Wivestad
Daglig leder 
portretter-10.jpg
Thor Stavnar
Forretningsutvikler  
Ellen-Gilbert.jpg
Ellen Gilbert
Kundemottager  
Bjørn Arne Syversten
Verksmester  
Kaia Linnerud
Kundemottager/butikk  
Bjoern-Falleth.jpg
Bjørn Falleth
Kundemottager/delelager ansvarlig  
Jannicke-Heidemstroem.jpg
Jannicke Sandvik
Selger  
Ole-J-Markussen.jpg
Ole J. Markussen
selger 
file-3.jpeg
Terje Pettersen
Selger  

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Akkurat nå er utvalget av brukte bobiler på topp. Legg turen innom Lars og resten av gjengen hos Autosentrum - og husk, de beste bilene forsvinner først!

Slik velger du riktig:

Tips ved kjøp av brukt bobil

Er du ny innenfor campinglivet, og leker med tanken på å investere i bobil? Å kjøpe en bobil for første gang kan være en vanskelig oppgave, men fortvil ikke! Her gir daglig leder Lars Martin Wivestad ved Autosentrum Holmestrand sine beste tips ved kjøp av brukt bobil - og frem til 15. februar har vi stor bruktbobilkampanje!

Er du i ferd med å kjøpe bobil for første gang, men er usikker på hva du bør velge? Det finnes utallige ulike merker, planløsninger og størrelser å velge mellom, og valgmulighetene kan overvelde de fleste. Lars Martin Wivestad, daglig leder hos Autosentrum Vestfold, anbefaler alle førstegangskjøpere å kjøpe brukt.

– Dersom du skal investere i bobil for første gang, anbefaler jeg å kjøpe en brukt bil. Da kan man enkelt vurdere om løsningen er riktig for deg og det verste prisfallet er borte. Akkurat nå er utvalget av brukte enheter stort, og det er stor sannsynlighet for at drømmebilen er blant bilene vi har for salg.
Vurder eget behov
Har du en bobildrøm i magen, bør du gjøre noen forberedelser før du begynner å lete. – Når jeg møter en kunde som skal kjøpe bobil for første gang spør jeg alltid om kunden har planer om å bruke bilen hele året, eller kun i sommersesongen. Det er nemlig stor forskjell på vinteregenskapene til de ulike bilene, forklarer Wivestad. – Jeg anbefaler også å kjøpe hos en autorisert forhandler. Da er du trygg på at alt fungerer som det skal.
Beregn gjerne litt ekstra soveplass i bilen. Skal du reise med gjester bør du velge en modell med minst én ekstra sengeplass.
Planløsning er avgjørende
Det viktigste er at man finner en planløsning man er fornøyd med, så bruk gjerne litt tid på å vurdere hvilken løsning du ønsker. I en bobil skal man skal oppholde seg på begrenset plass, over en lang periode. En praktisk løsning kan derfor utgjøre en stor forskjell. Vær bevisst på hvor mange sengeplasser du trenger og hvilken sengeløsning som passer ditt behov best. – Det er også avgjørende å sjekke at man har riktig førerkort til bilstørrelsen!
Dersom du er mye på farta er det viktig at bobilen er god å kjøre. Sørg også for gode lagringsmuligheter for ekstrautstyr.
Kom i gang
– Den største fordelen med å kjøpe en brukt bobil er at det største prisfallet er borte, og eventuelle feil er utbedret. Brukte bobiler kan fås til helt andre priser enn nye. Ved å investere i en brukt bil kan man finne en billig bobil, og komme i gang med den fleksible ferieformen. Investeringen ved brukt er ofte mer overkommelig og ikke fullt så risikabel som ved kjøp av en splitter ny bil. – På den første campingturen kan det anbefales å reise sammen med andre, som kan gi råd underveis, påpeker Wivestad.
Analyser ditt eget behov før du bestemmer deg for bobil. Det øker sjansene for å gjøre et kjøp du er fornøyd med.
Noe for enhver smak
Autosentrum Vestfold er en komplett caravanforhandler som selger både nye og brukte bobiler. Forhandleren er autorisert og tilbyr en rekke anerkjente merkevarer. Produktspekter favner fra den helt enkle bybobilen til bobiler i millionklassen, med noe for enhver smak. Forhandleren har også en rikholdig utstyrsbutikk med alt du trenger til campingferien og eget verksted. Har du spørsmål om brukt bobil - ta kontakt med Lars Martin Wivestad på epost: lars@autosentrum.no
Stor bruktkampanje frem til 15. februar i Holmestrand og Skien.
Frem til 15. februar kan du gjøre et bruktkupp hos Autosentrum i Holmestrand og Skien. Utvalget av brukte enheter er på topp, og ved kjøp av brukt bobil i kampanjeperioden gir vi deg valgfritt campingutstyr til en verdi av kr 20.000 med på kjøpet. Tilbudet gjelder ved kjøp uten innbytte. Her er det førstemann til mølla, for de beste bilene går først!

I tillegg gir vi en god deal på service ved vårt Fiat merkeverksted i Holmestrand. Book service i januar eller februar og 20% rabatt på utført service. 

 

Aktuelt