Klar for våren?

Holmestrand

Autosentrum Vestfold
Bentsrudveien 8 a
3083 Holmestrand
Tlf. 99527000 send e-post

Åpningstider
Mandag - Fredag 09.00 - 17.00
Torsdag 09.00 - 19.00
Lørdag 10.00 - 15.00
Verksted
Mandag - Fredag 08.00 - 16.30
Lørdag Stengt

Skien

Autosentrum Telemark
Rødmyrlia 24
3735 Skien
Tlf. 35506690 send e-post

Åpningstider
Mandag -Fredag 09.00-17.00
Lørdag 10.00 - 14.00
Utenom åpningstid, ring oss for avtale
Verksted
Mandag - Fredag 08 - 16
Lørdag Stengt

Kontakt Autosentrum Vestfold

Kontakt Autosentrum Telemark

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Klar for våren?

Våren nærmer seg med stormskritt og snart vil de norske veiene igjen være bobilvennlige. Sørg for at både du og bobilen er klar for en ny campingsesong og bestill time for vårsjekk nå.

Så fort snøen smelter og sola skinner på de norske veiene, er det på tide med årets første bobiltur. Men dersom det er noen måneder siden sist tur, kan det være en fordel å sjekke at alt utstyret fungerer før avreise. Bestill en time til vårsjekk av bobilen nå, og sikre deg en problemfri bobilvår på veien.

Book time for vårklargjøring her!

Bestill verkstedtime tidlig

Her i landet kommer våren uten forvarsel, men tar du vårklargjøringen tidlig nok, er både du og bobilen klar når solen kommer frem og temperaturen plutselig stiger. Våren er også den travleste tiden på verkstedet, og det lønner seg derfor å være tidlig ute med å bestille time.

– Akkurat nå har verkstedet ledig kapasitet og kan ta imot nye bestillinger, forteller Lars Wivestad, daglig leder i Autosentrum Vestfold.

Under vårsjekken blir blant annet gass-system, bremser og chassis sjekket, slik at du kan være trygg når du beveger deg ut på veien igjen.

Ny bobil til våren? Sjekk ut den nye og imponerende Hymer B-klasse Masterline

bilde
Mange bruker bobilen hele året, men dersom det er noen måneder siden sist tur - kan det være greit å sjekke at alt fungerer før avreise.

Utfører alt til bobil og caravan

Autosentrum utfører alt av servicer, oppdateringer, EU-kontroll, garantiarbeid, samt service på både motor og boenhet på verkstedet i Holmestrand. Verkstedet er et godkjent Fiat Professional verksted og utfører reparasjoner på alle merker opp til 7500 kg. Verkstedet tilbyr en komplett pakke av verkstedtjenester, og kan i forbindelse med vårsjekken blant annet hjelpe deg med:

  • EU-kontroll / PKK
  • Gasstest
  • Fukttest
  • Service på bil og bodel til alle merker
  • Skift av registerreim
  • Montering av solcelle
  • Montering av aircondition

Book time til vårklargjøring av din bobil her eller på tlf: 995 27 000

Autorisert forhandler

I tillegg til en omfattende verkstedtjeneste er Autosentrum også autorisert forhandler av bobiler fra Hymer, Burstner, Carado, LMC, Laika, Sunlight, Globecar og Niesmann Bischoff. I tillegg er caravansenteret autorisert forhandler av vognmerkene Bürstner, Eriba, Dethleffs og LMC. Nye bobiler leveres alltid med 5 års Norgesgaranti, og i butikken finner du også en stor Max Fritid utstyrsforretning.