Bobil og vogn fra A til Å

VestfoldTelemark

Velkommen til Autosentrum, stort utvalg i nye og brukte bobiler og vogner 

Kontakt Autosentrum Vestfold

Kontakt Autosentrum Telemark

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Bobil og vogn fra A til Å

Hos Autosentrum i Vestfold kan du få hjelp og råd om alt innen bobil og caravan. I tillegg til å ha en stor utstyrsbutikk, og å være autorisert forhandler av en rekke bobil- og vognmerker, er verkstedet i Holmestrand nå blitt godkjent Fiat Professional verksted og utfører reparasjoner på alle merker opp til 7500 kg.

– Enten du skal ha utstyr, ny bobil eller vogn, montere aircondition eller få utført en periodisk kjøretøykontroll står engasjerte og kompetente ansatte i Autosentrum klare til å hjelpe deg, forteller Lars M. Wivestad, daglig leder i Autosentrum Vestfold.

Utfører alt til bobil og caravan

Autosentrum utfører alt av servicer, aksjoner, oppdateringer, EU-kontroll, garantiarbeid, samt service på både motor og boenhet på verkstedet i Holmestrand. Verkstedet er et godkjent Fiat Professional verksted og utfører reparasjoner på alle merker opp til 7500 kg. Verkstedet tilbyr en komplett pakke av verkstedtjenester, slik at du i tillegg blant annet kan få montert hydrauliske støttebein eller installert elektrisk håndbrekk.

– Akkurat nå har verkstedet ledig kapasitet og kan ta imot nye bestillinger, forteller Wivestad.

Verkstedet utfører alle typer reparasjoner og kan blant annet hjelpe deg med:

  • EU-kontroll / PKK
  • Montering av støttebein
  • Montering av solcelle
  • Montering av aircondition
  • Skift av registerreim
  • Service på bil og bodel til alle merker

Autorisert forhandler

I tillegg til en omfattende verkstedtjeneste er Autosentrum også autorisert forhandler av bobiler fra Hymer, Burstner, Carado, LMC, Laika, Sunlight, Globecar og Niesmann Bischoff. I tillegg er caravansenteret autorisert forhandler av vognmerkene Bürstner, Eriba, Dethleffs og LMC. Nye bobiler leveres alltid med 5 års Norgesgaranti, og i butikken finner du også en stor Max Fritid utstyrsforretning.