Julegavetips til den campingglade

Skien

Autosentrum Telemark
Rødmyrlia 24
3735 Skien
Tlf. 35506690 send e-post

Åpningstider:
Mandag - Fredag09 - 16
LørdagStengt
Utenom åpningstid?Ring oss
Verksted:
Mandag - Fredag08 - 16
LørdagStengt

Holmestrand

Autosentrum Vestfold
Bentsrudveien 8a
3083 Holmestrand
Tlf. 99527000 send e-post

Åpningstider:
Mandag - Fredag09 - 16
Lørdag10 - 14
Utenom åpningstid?Ring oss
Verksted:
Mandag - Fredag08 - 16
LørdagStengt

Kontakt Autosentrum Vestfold

Kontakt Autosentrum Telemark

Lurer du på noe? Spør!

Julegavetips til den campingglade

Mange synes livet er aller best på tur med campingvogn eller bobil - når man kan reise fra opplevelse til opplevelse, fra utsikt til utsikt og fra aktivitet til aktivitet. Og enten man foretrekker fjell, fjord, bygd, by, innland eller utland: Smart og riktig utstyr gjør turen enda bedre!

Her har vi plukket fram noen forslag til praktiske julegaver i ulike prisklasser og størrelser, som vi tror vil falle i smak hos alle turglade campingentusiaster:

Den superpopulære flammelampen

Høstens store må-ha blant campingfolket er LED-lampen med flammeimitasjon, en skikkelig stemningsskaper både innendørs og ute. Lampen er oppladbar via USB, og 6 timers ladetid gir hele 19 timer lystid. Lampen har en naturtro flammeeffekt, og kommer både med fot for bruk på bord og med fakkelstang for bruk utendørs. Perfekt for campingtur, men passer også utmerket på verandaen, i hagen, på hytta eller i båten.

Strahl uknuselige vinglass

En firepakning med uknuselige vinglass er den perfekte partner til turens store feiringer eller til dagens middag. Strahl vinglass er produsert i polykarbonat, som gir samme klarhet og eleganse som glass. Alle produktene i Strahl-serien er gått over for hånd for å fjerne maskinelle skjøter, noe som gir produktene en elegant finisk. I tillegg til vinglass finnes en rekke andre produkter i Strahl-serien, som ulike typer glass, serveringsskåler og mugger. Hele utvalget ser du her.

Omnia - lar deg bake på komfyren!

Med fritidsovnen Omnia kan man både bake og steke ovnsmat på gassplatene eller spritkokeren. Alt man kan lage i en fast ovn, kan man også lage i Omnia. Fritidsovnen består av tre deler: understell, form og lokk med ventilasjonshull. Den runde formen med hull i midten er av aluminium, og der man legger deigen eller ingrediensene. Formen plasseres på understellet som også har hull i midten, og denne konstruksjonen gjør at varmen passerer gjennom og gir overvarme.

Outwell sammenleggbare skåler

På tur er det alfa og omega med praktiske løsninger som sparer plass, og hva er vel mer praktisk enn oppbevaringsskåler som kan legges sammen når de ikke er i bruk? Disse smarte plastskålene fra Outwell finnes i en rekke størrelser, og kan trykkes helt flate når de ikke er i bruk. På den måten spares masse verdifull plass i kjøkkenskapene, som kan brukes til å frakte med seg andre ting man vil ha med på tur. I tillegg til skåler finnes mye annet smart og praktisk i Collaps-serien fra Outwell, som oppvaskbalje, vannkoker og kasseroller, hele utvalget ser du her.

Keramisk og elektrisk stekepanne

Med Mia stekepanne kan du ta med kjøkkenet og matlagingen utendørs. Den praktiske stekepannen kan brukes til alt, både å kokkelere en bedre frokost bestående av bacon, egg og pølser, eller å steke sveler, pannekaker, pizza, kjøtt, kylling og mye mer. Og ikke minst, du slipper stekeos og lukt inne i bobilen eller campingvogna!

I tillegg til julegavetipsene vi har presentert her har vi uendelig med andre gaveideer i butikken. Hos oss finner du alt fra små morsomme duppeditter som gjør campingturen enklere, til bestselgertilbehør som fortelt, markiser og griller. Ta turen innom og la deg friste!