Med stekeovnen på komfyren

Holmestrand

Autosentrum Vestfold
Bentsrudveien 8 a
3083 Holmestrand
Tlf. 99527000 send e-post

Åpningstider
Mandag - Fredag 09.00 - 17.00
Torsdag 09.00 - 19.00
Lørdag 10.00 - 15.00
Verksted
Mandag - Fredag 08.00 - 16.30
Lørdag Stengt

Skien

Autosentrum Telemark
Rødmyrlia 24
3735 Skien
Tlf. 35506690 send e-post

Åpningstider
Mandag -Fredag 09.00-17.00
Lørdag 10.00 - 14.00
Utenom åpningstid, ring oss for avtale
Verksted
Mandag - Fredag 08 - 16
Lørdag Stengt

Kontakt Autosentrum Vestfold

Kontakt Autosentrum Telemark

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Med stekeovnen på komfyren

Med gassbrenner eller primus som eneste hjelpemiddel er det ikke alltid like lett å diske opp lekre retter på campingturen. Men, med Omnia blir mulighetene flere. Nå har vi pakketilbud på den populære Omnia fritidsovnen, med egen kokebok, rist og silikonform inkludert i prisen, til kun 699 kroner.
Med fritidsovnen Omnia får du nybakt brød og smakfulle gryteretter rett på varmen fra kokeapparatet. Alt som kan varmes opp, bakes og tilberedes i en fast ovn, kan du også lage i Omnia. Akkurat nå har vi supertilbud hos Autosentrum på den populære ovnen, hvor du får med egen kokebok, rist og en praktisk silikonform til en samlet pris på kun kr 699 (verdi kr 815).

SE VIDEO:

Enkel og solid konkstruksjon

Ovnen består av tre elementer som gir både over og undervarme. Bakeformen er en spesialdesignet rund "kakeform" med hull i midten, som står på en skålformet underdel av rustfritt stål som også har hull i midten. Skålformen leder varmluften langs bakeformens underside og gir undervarme. Gjennom hullene i underdelen og i kakeformen strømmer varm luft opp, treffer lokket og gir overvarme.
Med fritidsovnen Omnia tilbereder du nybakt brød og smakfulle gryteretter på varmen fra kokeapparatet. Alt som kan varmes opp, bakes og tilberedes i en fast ovn, kan du også tilberede i Omnia. Foto: Produsent. 

Ovnsmat rett på komfyren


Med en fritidsovn oppå gassbrenneren, primusen eller den elektriske kokeplaten kan du bake ferskt brød, tilberede nyfanget fisk eller steke en deilig pai der du er. Tilbehør som silikonform og ovnsrist forenkler matlagingen ytterligere, og gir uante muligheter for matlaging på farten.