Landets mest populære lampe

Skien

Autosentrum Telemark
Rødmyrlia 24
3735 Skien
Tlf. 35506690 send e-post

Åpningstider:
Mandag - Fredag09 - 16
LørdagStengt
Utenom åpningstid?Ring oss
Verksted:
Mandag - Fredag08 - 16
LørdagStengt

Holmestrand

Autosentrum Vestfold
Bentsrudveien 8a
3083 Holmestrand
Tlf. 99527000 send e-post

Åpningstider:
Mandag - Fredag09 - 16
Lørdag10 - 14
Utenom åpningstid?Ring oss
Verksted:
Mandag - Fredag08 - 16
LørdagStengt

Kontakt Autosentrum Vestfold

Kontakt Autosentrum Telemark

Lurer du på noe? Spør!

Landets mest populære lampe

Fjorårets store må-ha-produkt blant campingfolket var LED-lampen med flammeimitasjon, en skikkelig stemningsskaper både innendørs og ute. Og det er ingenting som tyder på at lampene vil bli mindre populære denne sesongen!
Når man koser seg en sen sommerkveld, er det lite som setter stemningen like godt som fin utebelysning. Salget av flammelampene fra Target tok fullstendig av i fjor, og på landsbasis ble det solgt over 10.000 lamper. Og etterspørslen i år er minst like høy som i fjor! Hos Autosentrum i Vestfold og Telemark får du i hele sommer bestselgerlampen for kr. 398.

Perfekt både inne og ute
Grunnen til lampenes popularitet er at de har en autentisk flamme og har et bredt bruksområde.

- Denne er like fin inne som ute, på hytta, i bobilen eller på terassen hjemme - vinter som sommer. Den lager en koselig og autentisk flamme som er et trygt alternativ til levende lys, forteller Anett Jensen ved Autosentrum Telemark.

Lampene er oppladbare via USB og 6 timers ladetid gir hele 19 timer lystid. Den finnes i 8 ulike varianter, og kommer både med fot for bruk på bord og med fakkelstang for bruk utendørs. I tillegg har du varianter med høytaler hvor du kan spille musikk via bluetooth. Felles for alle variantene er at de tåler vann og kan stå ute hele tiden - perfekt for den norske sommeren!

Flammelampene tåler vann, og kan godt stå utendørs sommeren igjennom.