Verksted

VestfoldTelemark

Velkommen til Autosentrum, stort utvalg i nye og brukte bobiler og vogner 

Kontakt Autosentrum Vestfold

Kontakt Autosentrum Telemark

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Verksted

Autosentrum har utsalgssted og verksted i både Skien og Holmestrand

Verksted for bobil og campingvogn

Vi har et godkjent Fiat Professional verksted, som utfører alt av reparasjoner, service, fukt- og gasstester, samt EU-kontroll (på kjøretøy inntil 7,5 tonn) på alle merker.

Autosentrum utfører alt av servicer, aksjoner, oppdateringer, EU-kontroll, garantiarbeid, samt service på både motor og boenhet ved vårt verksted. I tillegg monterer vi hydrauliske støttebein, installering av elektrisk håndbrekk og mye mer. Vi kan med andre ord tilby en komplett pakke av verkstedtjenester. Ta kontakt for mer informasjon.

Vi er autorisert forhandler av bobiler fra Hymer, Burstner, Carado, LMC, Laika, Sunlight, Globecar og Niesmann Bischoff. I tillegg er vi autorisert forhandler av vognmerkene Bürstner, Eriba, Dethleffs og LMC. Nye bobiler leveres alltid med 5 års Norgesgaranti. Vi har også en stor Max Fritid utstyrsforretning.

Timebestilling:
Benytt gjerne skjemaet lengre ned på siden for å bestille verkstedtime. Vi tar kontakt så fort som mulig for å bekrefte timen. Man kan også ringe for timeavtale på telefon: 995 27 000

Åpningstider bilverksted:
Mandag - fredag: 08 - 16.

Bestill verkstedtime og deler

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.